Μήπως είσαι Incel; Πρόσεξέ το!

Category: Men's Academy MAGAZINE Published: Thursday, 11 May 2017 Written by Jorge Nicolas Karmis Print Email

Πόσο συχνά έχεις σεξουαλικές σχέσεις; Μήπως το διάστημα που απέχεις, σημαίνει κάτι; Μήπως το ότι αδυνατείς να έχεις σύντροφο δείχνει κάτι; Μπορούμε να το αλλάξουμε. Εύκολα.

 

H ακούσια ερωτική αποχή (Involuntary Celibacy ή Incel για συντομία), είναι μια κατάσταση χρόνιας πλήρους έλλειψης σεξουαλικών σχέσεων, παρά τη θέληση του ατόμου.

Αν και περίοδοι της ακούσιας αυτής αποχής, μπορεί να συμβούν σε όλους (άνδρες και γυναίκες), διαστήματα άνω των 12 ή 24 μηνών , δείχνουν προσωπική αδυναμία στο να εξασφαλιστούν οι συνθήκες που θα οδηγούσαν σε μια σεξουαλική επαφή.

Πέρα από μερικές προφανώς παθολογικές περιπτώσεις (αναπηρίες, αυτισμός, σύνδρομο Asperger, παχυσαρκία, κλπ), συνήθως οι περισσότεροι Incel είναι ελκυστικοί όσο οι φίλοι τους και δεν έχουν κάποια διαφορετική κοινωνική συμπεριφορά.

Βέβαια η έλλειψη σχέσεων, έχει αρνητικές επιπτώσεις όπως η κατάθλιψη, η μοναξιά, κλπ., οι όποιες συνήθως γίνονται αντιληπτές από πιθανούς σεξουαλικούς συντρόφους και απομακρύνουν κάθε ευκαιρία να καταλήξει μία προσέγγιση ή μία λεκτική και οπτική αλληλεπίδραση σε σεξουαλική σχέση.

Από την ψυχολογία, δεν θεωρείται «ακόμα ένα» νόσημα, ούτε υπάρχουν αρκετά στοιχεία και έρευνες αλλά είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα, που απασχολεί πολλούς κατά τα άλλα κανονικούς ανθρώπους, στην πλειοψηφία τους άνδρες.

Η κατάθλιψη και οι υπόλοιπες ψυχολογικές συνέπειες, αντιμετωπίζονται με ψυχοθεραπεία, άλλα το ίδιο το πρόβλημα, όχι ακόμα, διαιωνίζοντας έτσι πολλές φορές αυτόν τον φαύλο κύκλο.

Στο Men’s Academy, έχουμε τη γνώση να σου παρέχουμε τρόπους που θα βελτιώσουν τις πιθανότητες, ώστε μια γνωριμία, ένα φλερτ, να οδηγήσει σε μια σεξουαλική σχέση και να μη συνεχίσεις να ακούς την γνωστή ατάκα «σε βλέπω μόνο σαν φίλο». Aν θες να αλλάξεις τη ζωή σου έχουμε μια υπηρεσία που μάλλον θα σε βοηθήσει. Μια υπηρεσία που θα κάνει τις ικανότητες σου στο φλερτ, πραγματικά ασύληπτες σε σχέση με το παρελθόν.

To DATING REVEALED είναι μια premium 7ωρη διάλεξη, ένα μοναδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα, εξειδικευμένο στο να παρουσιάζει στον κάθε άνδρα πως ακριβώς σκέφτονται οι γυναίκες, με ποια υποσυνείδητα κριτήρια επιλέγουν ερωτικούς συντρόφους, αλλά και δείχνει εις βάθος, ένα ένα  όλα όσα πρέπει να κάνεις και να έχεις για να έχεις γυναίκες στη ζωή σου. Και αυτά μπορούν να εφαρμοστούν από κάθε άνδρα.

button dating revealed

Hits: 3123

Add comment

Security code Refresh

Σχετικά Άρθρα