Τι πρέπει να έχεις για να σε θέλουν οι γυναίκες...

Category: Men's Academy MAGAZINE Published: Tuesday, 25 April 2017 Written by Men's Academy Print Email
MensAcademy

 

Είναι στο χέρι σου να βάλεις ωραίες γυναίκες στη ζωή σου! Σου δείχνουμε το πως με μια πλήρη μεθοδολογία.

 

Οι κυριότερες δικαιολογίες των ανδρών αποτελούν τους μεγαλύτερους μύθους για τις γυναίκες. Ή μήπως τελικά δεν είναι και τόσο "μύθοι";

 

Αναλύουμε την πραγματικότητα και δίνουμε λύσεις άμεσης εφαρμογής για άμεσα αποτελέσματα.

Tα κυριότερα σχόλια, του μέσου άνδρα, όταν ακούει ότι αυτά που θέλει, μπορεί να τα έχει ή όταν στην παρέα πέφτει κάποιο θέμα σχετικό με τις γυναίκες, τα λεφτά ή την εμφάνιση:

«Οι Γυναίκες θέλουν λεφτά», «Μόνο αν είσαι ωραίος πετυχαίνει αυτό», «Πού να βρεις λεφτά μέσα στη κρίση», «Δεν τις πιάνεις πουθενά», «Ούτε οι ίδιες δεν ξέρουν τι θέλουν», «Μόνο με στεροειδή φτιάχνεις σωστό σώμα», «Αν έπαιρνα ό,τι και αυτός, έτσι θα ήμουν».

Αυτή η αντίδραση, είναι απολύτως φυσιολογική. Είναι η υποσυνείδητη αντίσταση στην αλλαγή. Ακόμα και αν είναι προς το καλύτερο. Για να βελτιωθείς, πρέπει να παλέψεις με το ένστικτό σου και με τη βόλεψή σου - αυτό που οι αγγλοσάξωνες ονομάζουν «comfort zone».

Ας αποδομήσουμε αυτές τις δικαιολογίες που σε κρατούν πίσω

Συχνότερες δικαιολογίες

1. «Οι γυναίκες θέλουν λεφτά»

Ναι, είναι αλήθεια! Το έχουμε τονίσει και στα δύο πρώτα podcast που θα βρεις στο site του Men'sAcademy. Οι γυναίκες θέλουν πόρους, είναι γεννετικά προγραμματισμένες γι' αυτό. Και είναι τουλάχιστον αφελές να τις κατηγορείς για κάτι που δεν δημιούργησαν μόνες τους αλλά είναι στο DNA τους από την ώρα που θα γεννηθούν. Από την άλλη, δεν κυκλοφορούν εκατομμυριούχοι σε κάθε γωνία, για κάθε γυναίκα. Το αντίθετο. Και όμως, πολλοί άντρες έχουν δίπλα τους όμορφες γυναίκες χωρίς να είναι πλούσιοι. Είναι καλύτεροι από σένα;

2. «Οι γυναίκες θέλουν μόνο τους ωραίους»

Ναι, θέλουν άνδρες με συμμετρία προσώπου! Υψος και φυσική κατάσταση. Επίσης, η εξέλιξη τις έχει προγραμματίσει γι' αυτό, εδώ και εκατομμύρια χρόνια, τι να κάνουμε; Και εσύ για αυτό είσαι προγραμματισμένος. Και εσύ, ωραίες γυναίκες θέλεις, με συμμετρικά πρόσωπα και αρμονικά κορμιά. Αυτές δηλαδή γιατί να μη θέλουν;

Από την άλλη, οι χιλιάδες ανδρών που βλέπεις καθημερινά με ωραίες ή λιγότερο ωραίες γυναίκες, σου φαίνονται όλοι για μοντέλα; Ασφαλώς όχι.
Η ανάπτυξη κυριαρχικών χαρακτηριστικών αποτελεί -και αυτή- μια μορφή εξέλιξης. Που σημαίνει ότι, όπως και αν είσαι από την άποψη της εμφάνισης, μπορείς και πρέπει, να δουλέψεις με τον χαρακτήρα και τις πεποιθήσεις σου ως άνδρας, να αναπτύξεις μία ισχυρή «εσωτερική ταυτότητα» που -να είσαι σίγουρος- ότι μπορεί να γοητεύσει κάθε γυναίκα. Το έχουμε δει να συμβαίνει πολλές φορές.

3. «Ούτε οι ίδιες ξέρουν τι θέλουν»

Ισχύει! Αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχεις μάτια και αυτιά ανοικτά, να ελέγχεις συνεχώς σε τι αντιδρούν! Όχι στο τι λένε ότι θέλουν. Αυτό είναι δική σου δουλειά. Και εμείς είμαστε εδώ με το τεύχος του Men’sAcademy να σε βοηθήσουμε να τα αντιληφθείς. 

Να σου δώσουμε ένα παράδειγμα

Σου έχει τύχει σίγουρα κάποια στιγμή, να μιλάς με μία πολύ ωραία γυναίκα, να σου μιλάει για τη σχέση της και εσύ υποσυνείδητα να σκέφτεσαι «κατάλαβα, φαντάζομαι με τι μοντέλο θα τα έχει...». Και ξαφνικά να εμφανίζεται μπροστά σου κάποιος που από πλευράς εμφάνισης, μόλις και μετά βίας φτάνει στο ίδιο επίπεδο με σένα. Και σκέφτεσαι... «είναι δυνατόν; Με δουλεύει;»

Ας το δούμε λίγο. Γενικά, αν στην εμφάνιση, βαθμολογούμασταν όλοι σε μία κλίμακα από το 1 έως το 10, οι περισσότεροι θα ήμασταν κάπου στη μέση. Πεντάρια, εξάρια, επτάρια. Πολλοί λίγοι θα ήταν 9άρια και 10άρια όπως επίσης ελάχιστοι θα ήταν 2άρια και 3άρια.

Το φαινόμενο έχει μελετηθεί επιστημονικά, πολύ πριν εσύ αρχίσεις να βγάζεις δικά σου συμπεράσματα και το συμπέρασμα είναι το εξής: Έχουμε την τάση να κάνουμε μακροχρόνιες σχέσεις με γυναίκες που έχουν με μας μόνο 1-2 βαθμούς διαφορά στην εμφάνιση, προς τα πάνω ή προς τα κάτω.

Αυτός είναι ο γενικός κανόνας. Υπάρχουν όμως και πολλές εξαιρέσεις όπως το παράδειγμα που αναφέραμε. Γιατί;

Διότι αυτός ο άνδρας μπορεί να μη διαθέτει την απόλυτη εμφάνιση, αλλά έχει χαρακτηριστικά που μπορεί να δείχνουν:

 

1. Κάποιας μορφής εξουσία


2. Υπεροχή


3. Αποφασιστικότητα


4. Αυτοπεποίθηση


5. Αρχηγικό προφίλ.


Ε, αυτά μπορείς να τα αποκτήσεις και εσύ.

γυναίκες

Πιθανότατα θα μας πεις: Και πού είναι όλες αυτές; Γιατί βγαίνω σε ένα κλαμπ και βλέπω αφθονία γυναικών αλλά καμία στα «κυβικά» που εγώ μπορώ να πιάσω;

Η απάντηση είναι απλή: Οι γυναίκες ξέρουν πως να αλλάζουν την εντύπωση που δίνουν.

Εδώ και χιλιάδες χρόνια, ο καλωπισμός είναι το πανεπιστήμιο των γυναικών.

Έχει αποτυπωθεί σε τοιχογραφίες ήδη από τη Μινωική εποχή και παλαιότερα.
Και εσύ τώρα ανακαλύπτεις ότι έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνονται;

Π.χ πάρε μια κοπέλα που θα της έδινες ένα 6 ας πούμε, αν την έβλεπες όπως είναι όταν ξυπνάει το πρωί. Ωραία.

Φόρεσέ της τακούνια, ένα σέξι μαύρο φόρεμα, κάνε της ένα εντυπωσιακό χτένισμα και μακιγιάρισέ την. Ανέβηκε 2 βαθμούς σε λιγότερο από μια ώρα!

«Απλησίαστες» γυναίκες δεν υπάρχουν πάρα μόνο ελάχιστες

Και όχι επειδή είναι εξωπραγματικά όμορφες αλλά για άλλους λόγους που θα συζητήσουμε κάποια άλλη στιγμή. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες είναι μέσα στις δυνατότητές σου. Ακόμα και αν είσαι μέτριος στην εμφάνιση.

Αυτό που πρέπει να δουλέψεις, είναι η πρώτη εντύπωση που θα της δώσεις.

Αν είσαι αγύμναστος και απεριποίητος και από πάνω της μιλήσεις όπως της μίλησαν οι πέντε προηγούμενοι, δεν έχεις ελπίδες.


Αν μπεις στον κόπο να βελτιώσεις την εμφάνισή σου και ΚΥΡΙΩΣ τις κοινωνικές δεξιότητές σου, θα δεις διαφορά σε ελάχιστο χρόνο.


Αν σε δει να συνοδεύεσαι με άλλη, ανέβηκες ήδη 1-2 βαθμούς χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο!


Αν μια γυναίκα σε βλέπει σαν φίλο, γιατί τα βάφεις μαύρα; Κάνε την φίλη! Και βγείτε σαν φίλοι.
Θα λειτουργήσει σαν απόδειξη του ερωτικού προφίλ σου απέναντι στα άλλα θυλυκά. Σου φαίνεται κυνικό; Δεν είναι. Είναι η ανθρώπινη φύση.


Αν έχεις γυμναστεί και φοράς ένα ωραίο ρούχο που σου ταιριάζει, ανέβηκες άνετα ένα βαθμό.


Αν την κάνεις να περνάει καλά με την παρέα σου, μπορεί να ανέβεις άλλον έναν.

 

Είναι στο χέρι σου να βάλεις ωραίες γυναίκες στη ζωή σου

Το ίδιο ισχύει και για άλλα θέματα, όπως το οικονομικό. Ίσως να μη γίνεις πότε εκατομμυριούχος, αλλά την αφθονία, είναι στο χέρι σου να τη δημιουργήσεις.

Το πιο βασικό βήμα, είναι ένα, όσο και σου φαίνεται περίεργο: 

ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ... Και μη βάζεις άλλες δικαιολογίες.

Το καταλαβαίνουμε ότι ίσως δεν έχεις υποστήριξη από το περιβάλλον σου ή όσα έχεις μάθει είναι βουτηγμένα σε έναν αναχρονιστικό κοινωνικό προγραμματισμό.
Το ξέρουμε, στην ίδια κοινωνία μεγαλώσαμε, με τις ίδιες βλακείες γαλουχηθήκαμε.

Ίσως οι φίλοι σου να βάζουν δικαιολογίες γιατί δεν ξέρουν. Το έχουμε περάσει και αυτό.
Μπορείς να κάνεις δυο πράγματα: Να τους αγνοήσεις ή να τους ενημερώσεις, ότι υπάρχει η καλύτερη πηγή γνώσης για την ανδρική βελτίωση και μάλιστα είναι δωρεάν.

Όταν δουν τα αποτελέσματα, θα σε ευχαριστήσουν που τους βοήθησες να δουν τα πράγματα αλλιώς.

Aν πάλι το "δωρεάν" δεν είναι αρκετό και
 να γίνεις καλύτερος στο θέμα φλερτ και θες πραγματικά να δεις και να μάθεις πράγματα που λίγοι άνδρες γνωρίζουν (και έχουν πολλές σχέσεις στη ζωή τους) τότε δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις την premium διάλεξη της Men's Consulting  DATING REVEALED.

button dating revealed


 

 

Hits: 10646

Add comment

Security code Refresh