Και φίλοι, και σεξ. Γίνεται, αρκεί να το ζητήσεις

Category: Men's Academy MAGAZINE Published: Tuesday, 13 June 2017 Written by Jorge Nicolas Karmis Print Email

Εκτός από το να βγαίνετε φιλικά για καφέ και ποτό, και εσύ ως άντρας αλλά και αυτή ως γυναίκα, έχετε δικαίωμα στο να περάσετε καλά με λίγο (ή πολύ) σεξ, . Και μετά, πάλι φίλοι. Ποιος σας το απαγορεύει; Πως μπορείς να κάνεις σεξ με μια φίλη σου;

 

Ισως να σου έχει συμβεί.

Γνωρίζεις ένα συμπαθητικό κοριτσάκι που δε σου ξυπνάει και τα πιο ζωώδη ένστικτα, δεν έχει την εμφάνιση που θέλεις, δεν έχει ίδια ενδιαφέροντα ίσως, αλλά δε θα έλεγες όχι στο να κάνεις σεξ μαζί της. Παρ’ ότι αυτή σε θέλει, αλλά εσύ δεν ξέρεις πως να το διαχειριστείς.

Κάνεις το ολέθριο λάθος, να μπεις σε μια σχέση μαζί της, μόνο και μόνο για να κάνεις σεξ, μια, δύο, πέντε, δέκα φορές.

Ή κανείς σεξ μια φόρα, και μετά, μή γνωρίζοντας πως θα δώσεις συνέχεια, εξαφανίζεσαι ή εξαφανίζεται αυτή.

Ή απλά ακούς “το σεξ θα χαλάσει τη φιλία μας».

 

 

Και όμως φίλε, δεν έχεις σκεφτεί το πιο σημαντικό σε μια τέτοια περίπτωση: Όσο περίεργο και να σου φαίνεται, ναι, μπορείτε να είστε φίλοι που κάνουν και σεξ, αλλά πρέπει να το θέσεις από την αρχή ότι αυτό είναι το πιο πιθανό ενδεχόμενο.

 

Να γνωρίζεις ότι οι γυναίκες εκτιμούν αυτή τη συμπεριφορά, και σταμάτα να φοβάσαι.

 

Στην πραγματικότητα, θέλουν το σεξ όσο και εμείς, και το ίδιο θέλουν και το περιστασιακό σεξ, όταν δεν επιθυμούν δεσμεύσεις.

 

Για αυτό το σκοπό, υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που θα σου επιτρέψουν να επιβάλλεις το παιχνίδι σου.

 

 

Ας τους δούμε:

 

Ειλικρίνεια:

Λέμε πάντα τι είναι αυτό που θέλουμε. Δεν αφήνουμε υπονοούμενα ότι μπορεί να κλιμακωθεί σε σχέση, πάρα μόνο αν αυτό θέλουμε.

 

 

Συχνότητα επαφής:

Όχι πάνω από μία μέρα την εβδομάδα - ίσως και σπανιότερα! Το ιδανικό είναι μια ή δυο φορές ανά 15νθήμερο. Αν καταλήγεις να βλέπεστε πάνω από 4 μέρες την εβδομάδα, μάλλον είσαι σε σχέση και δεν το ξέρεις.

 

 

Δραστηριότητες:

Αν ο λόγος που συναντηθήκατε είναι μια κοινή δραστηριότητα, συνεχίστε την. Αποφύγετε όμως ρομαντικά δείπνα, σινεμά, θέατρα και λοιπές δραστηριότητες που πιο πολύ ταιριάζουν σε μια σχέση. Επίσης, αν και δίνει μια καλή αφορμή για σεξ, το να βρίσκεστε να βλέπετε ταινίες μαζί σπίτι σου ή σπίτι της, δεν είναι καλή ιδέα να επαναλαμβάνεται συχνά, γιατί υποσυνείδητα σε βάζει σε ρυθμούς μόνιμης σχέσης.

Πιο καλό είναι να βγαίνετε μαζί και να σε βλέπουν άλλες γυναίκες μαζί της. Να δείξεις αυτό που οι αγγλοσάξωνες ονομάζουν preselection, δηλαδή «προεπιλογή» - ένα από τα πιο ισχυρά αφροδισιακά για το άλλο φύλο. Οι γυναίκες αντιδρούν και στη γλώσσα του σώματος άλλων γυναικών. Μπορεί να επωφεληθείς από την παρουσία της φίλης σου για να κάνεις νέες γνωριμίες.

 

 

Ευχάριστα συναισθήματα:

Βασικό! Ποτέ, μα ποτέ δεν εκφράζεις ζήλια, κτητικότητα ή οτιδήποτε αρνητικό Η σχέση σας είναι μια ανταλλαγή θετικών συναισθημάτων, χωρίς τα αρνητικά μιας σχέσης. Όσο της τα δίνεις, θα θέλει πάντα να συναντηθείτε. Όσο συναντιέστε, θα περνάτε καλά. Δεν αποκλείεται, ακόμα και αν βρει άλλον, να σου τηλεφωνεί μια στο τόσο να τα πείτε, να θυμηθείτε τα παλιά.

Είναι απλοί κανόνες και αν παρακολουθήσεις το DATING REVEALED ADVANCED, θα δυσκολευτείς στο τέλος να βρίσκεις χρόνο να τις συναντήσεις όλες.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη διαχείριση αυτού του τύπου σχέσεων, και για ό,τι άλλο σε απασχολεί, για τις σχέσεις σου με τις γυναίκες, μην καθυστερείς καθόλου, και δοκίμασε την εμπειρία του DATING REVEALED ADVANCED, της πρωτοποριακής υπηρεσίας του Μen's Academy και της Men's Consulting, μοναδικής στην Ελλάδα.

 

Και μία διευκρίνηση. Ισως διαβάζοντας το άρθρο να σου ήρθε στο μυαλό η φράση fuck buddy.

Σκόπιμα δεν τη χρησιμοποιήσαμε.

Η συγκεκριμένη φράση που προέρχεται από το πρόσφατο παρελθόν, προϋποθέτει την υποχρέωση να κάνεις σεξ με τη φίλη σου,
κάθε φορά που συναντιέστε.

 

Για εμάς στο Men's Academy, όπως δεν είσαι υποχρεωμένος να μένεις χωρίς σεξ για μεγάλα χρονικά διαστήματα, αντίστοιχα δεν πρέπει να σε αναγκάζει κανείς να κάνεις σεξ αν δεν θες.

Είσαι άντρας και εσύ θέτεις τους κανόνες.

Και εκτός αυτού, είστε πρώτα φίλοι.

Το σεξ μπορεί να ακολουθήσει, μπορεί και όχι.

Hits: 10949

Σχετικά Άρθρα